Sjör

Nu sitter jag i ett härligt hus i den lilla byn Sjör strax utanför Östersund. Ute regnar det, men inne är det varmt 🙂

I morgon tar syrran examen. Hoppas att det blir bättre väder då.
Syns senare 🙂

Senare….
Ganska mycket senare 🙂
—————————————————————————–
2006-07-11
Nu är vi hemma igen. Kom hem igår. Snälla pappa gav oss lift hem med bilen. Trots solsken och sommarvärme var det svalt och skönt. Tack å lov för AC 🙂 Vi kom hem precis till Sverigematchen, och efter den slocknade jag i soffan. Vaknade i morse 🙂 Var nog ganska trött tror jag 🙂
Vad har vi gjort då? Och var tusan har vi varit?
SysterYster tog exmanen i fredags, efter 3½ års ihärdigt pluggande *impad*. H och jag lämnade kissarna i J’s (H’s bror) kärleksfulla vård i onsdags och satte oss på tåget till Östersund. Efter sex timmar i sval 1:a klassvagn kom vi fram och möttes på perrongen av min morfar, mamma och ivrig voffsing (Bissan). Efter lite inhandling av fikabröd körde morfar till Syster för en fika (Östersund ligger söder om nordpolen, men norr om fikapolen ;)). Det var trevligt att få se henne igen, även om det inte var så jättelänge sedan. Hon har fått det jättefint i lägenheten.
I alla fall… Torsdagen ägnades åt en snabb promenad på stan med en tröja till mig och linsvätska till H som resultat (värdens bästa stad att shoppa i, en gata och massa fynd 🙂 ). På eftermiddagen åkte vi till Sjör för att äta middag med Mor och C. Å, just ja… en sprallig och sommarklippt Bissan också . Väl hemma hos morfar igen blev det tårtbak för mig.
Fredag så… Bissan lämnades hos morfar och resten av oss åkte iväg till kyrkan. Syster hade sagt att vi skulle vara där en timme tidigare för att få plats. När vi kommer lite småstressade in i kyrkan finns det gott om platser, flera bänkar står helt tomma (nästan alla 🙂 ). Syster ser jättefin ut när hon kommer. En tanke slår mig direkt, hon har blivit vuxen . Min syster, som precis har gått ut gymnasiet, har en examen (kandidat, var det det?). Hon tillhör gruppen högutbildade svenskar…. hon är vuxen. (Kommer jag att bli det också någon gång?)
Det var fint i kyrkan i alla fall, och smörgåstårtan var jättegod 😉 (Bakad av Systers sambo)
Håller alla tummar för att det går bra för dig nu!

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *