Små städälvor

Igår var det dags för mig att sätta igång med lite pyssel inför alla-hjärtans-dag. Har man deadline så har man och det är bra om jag försöker hålla mig lite på rätt sida om den.
Tyvärr är det ju då vissa saker som sätter totalt stopp för mina planer. Som till exempel bristen på små städälvor. Inte en pinal på mitt skrivbord låg där den borde ligga. Lade till och med ut en efterlysning på Instagram 😉

2014-01-20 19.38.22

Ikväll blev det i alla fall lite röjt. Det finns i alla fall plats för mig att pyssla….lite…. Men det är fortfarande ett berg av grejor som ska någon annan stans. Men jag får ta lite i taget.

2014-01-21 18.38.30

Mitt förvaringsbekymmer kvarstår, men det blir kanske liiite bättre så snart mina sex godislådor har fått sig en tur i diskmaskinen. Kan i alla fall få undan en del småsaker som bara ligger. Har planer på en IKEA-tur också, men det ligger lite på is just nu.
Innan nyår så funderade jag lite på hur jag ska lösa förvaringen och hade lite lösa planer på att försöka använda så mycket som möjligt innan jag köper på mig mera. Den tanken har satt sig hårdare och hårdare, så det blir nog en sådan kombination. Mina ”regler” har jag inte riktigt fastställt ännu, men det lutar åt att det är köpstopp på rent material (papper, blommor, dekorationer etc.). Verktyg som stansar, dies och färg mm får jag köpa liksom tape och lim.
Men som sagt, inget är helt spikat ännu. Har inte riktigt haft tid att fundera på djupet ännu.

Någon har föreslagit att jag kan sälja lite. Det är en bra idé, men jag ogillar alltid att hålla på att packa och skicka och kolla att rätt person har betalat och allt det där. Men det är kanske något jag får bita ihop och genomföra ändå. Har faktiskt en liten låda med dies som jag aldrig använder och som jag aldrig skulle sakna. Kanske ska börja med den???

2014-01-21 19.00.12

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *