Sommar sommar sommar [å en svettdroppe till]

Just nu visar termometern på balkongen 27,9 grader varmt. Å det är i skuggan, balkongen har inte haft sol sedan 11-tiden.
Typiskt mig att anse att idag ska jag göra i ordning där ute så att jag kan sitta där på dagarna. Jag gjorde det inte igår när det var lite svalare, och jag väntar inte till i morgon för att se hur det är då. Nej då, jag gör det idag med svetten rinnande om hela mig.
Jag har skurat alla möbler, vattnat blommorna (som jag faktiskt planterade förra helgen), dammsugit golvet, flyttat ut och arrangerat en massa fuskblommor (hur ska man annars få blomsterprakt när det nästan aldrig är sol där ute?) och ljuslyktor.
Nu saknas; Mattan (tvättas), dynor (källaren, får H fixa), filtar (tvättas just nu). Sedan är det dags för ett stort glas saft , en bra bok och träsmak i rumpan. Sommaren är här

(jo, jag vet….. massa smilisar, men jag är glad ju )

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *