Var är Pippi?

Jag var med syster, systerdotter och pappa på Junibacken igår. Helt underbart, men tjockt med folk och varmt som tusan. Blev en hel del bilder, så jag lägger upp dom i ett galleri här, så får ni själva lista ut vad dom föreställer. Tyvärr blev det inte så många miljöbilder eftersom det var så mycket folk. Varje gång jag försökte så såg man bara en massa människor i sökaren, och inget utav själva miljön. Lite tråkigt då mycket går förlorat när man bara ser en del av scenen, men så blev det.

Dagen var i alla fall underbart rolig, och Klara stortrivdes och vi skrattade en del.  Sagotåget var vi allihop imponerade av (eller ja… Klara var kanske inte imponerad, hon var mera uppspelt 😀 ). Tyvärr fick man inte fota under turen, men det var härligt uppbyggda scener med många detaljer från Astrid Lindgrens sagor.

En sak lärde jag mig dock, jag måste börja läsa om alla sagoböcker från barndomen. Utställningen från Elsa Beskows sagor var vi ganska handfallna i. En liten liten klocka ringer, men varken syrran eller jag kommer ihåg något av sagorna. Någonting med en hattstuga och en blåbärsskog kommer vi ihåg, men inget från själva sagorna. Blir nog en tur till biblioteket snart…..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *