Frustration!

Det här är jag just nu gah

Jag är en bokslukare som nästan läser allt, men jag har vissa krav. Bland annat så vill jag gärna att en hel serie ska ha kommit ut när jag börjar läsa den. Speciellt om det är en trilogi. Längre serier, som Harry Potter, funkar att vänta på, men inte när det bara är tre böcker.

Jag har det sista året fastnat väldigt mycket för Nora Roberts böcker. Dom innehåller lite lagom mystik med älvfurstar, spöken och gåtor som ska lösas. Självklart innehåller dom en stor dos romantik också. Det har gått så långt att jag bara plockar en bok med hennes namn på när jag ska köpa böcker. Jag läser inte ens vad den handlar om och börjar få svårt att hålla reda på vilka jag har och inte (samma med Danielle Steel, där har jag kommit hem med ett antal dubbletter).
Nu i veckan så gjorde jag precis så, plockade en bok bara för att det var Nora Roberts (Blå Dahlia), det dumma var just att jag inte läste på baksidan. Det är ju, självklart, första boken av tre. Så nu sitter jag här och vill sååå gärna fortsätta läsa nästa bok. Den första sträckläste jag som vanligt…… och nu finns inte nästa guldklipp att öppna. crying Hoppas att nummer två kommer snart…… hittar den inte på bonniers hemsida i alla fall. Blå Dahlia kom ut i juli.

Jag har tagit reda på att trilogin heter In The Garden Trilogy. Bok två heter Black Rose och trean heter Red Lily.

Om någon blivit nyfiken så kan jag varmt rekomendera  Key Trilogy ( Nyckel till ljuset, Nyckeln till sanningen, Nyckeln till mod) och The Irish Trilogy ( Solens diamanter, Pärlor från månen, Havets safirer). I båda serierna finns alla böcker utgivna i pocket.
The Stars Of Mithra har jag påbörjat. En av böckerna köpte jag för lääänge sedan, den andra snubblade jag över och började koppla ihop dom halvvägs in i boken. Jag kan ha den tredje någonstans i gömmorna, men har inte letat. Borde kanske göra det…. (har hittat: I nöd och lust, Den sista stjärnan). Har nu bestämt mig för att köpa dom igen. Utgåvorna jag har är från Harlequin, så då är det svårt att veta om jag har hela boken (dom drar ned på handlingen ibland) och om jag kan få tag på den sista.
En annan av mina måsten. Alla böcker i en serie ska stämma omslagsmässigt
Nåja… nog babblat. Lite frustration har läckt ut i alla fall. Ska nog ta och sortera bokhyllan i helgen. Få lite koll på vad som står där 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *