Våtvarma omslag

Det är ett par år sedan man slutade behandla med våtvarma omslag, men jag är inlindad i ett nu. Har dammsugit lägenheten och det är det värsta som finns tror jag, speciellt en dag som den här. Ute är det mulet, varmt och fuktigt. Inne var det dammigt. Vi har en lite rackare till dammsugare och jag börjar misstänka att den är cylinderformad med medar från 50-talet. Den suger inte ordentligt (kattsanden ligger kvar) och munstycket rullar inte utan glider omkring (för små hjul) Dessutom är den liten så det går åt påsar som bara den. Nä, vi behöver helt enkelt en ny dammsugare. Gäller bara att få H på samma idé 😉

Annars idag så är det liiite pysselshopping som gäller. Ska åka och köpa lite stämplar (ta 3 betala för 2), och så lite pyssel så klart.
Blev klar med en ATC-swapp i går, så den skickas idag. Ska visa sedan när jag får tillbaka dom. Sedan är det en teknikswaap som jag ska göra det sista på och en swapp med utstansat. Nä, jag gillar inte swappar alls , fast just nu känns det som om det är lite mycket.

Jag har även ett par DT-ansökningar som ska göras. Sökte förresten till StämpelStudions DT, men kom inte med. Ska visa vad jag gjorde till den lite senare.

Dags för dusch och en massa vatten att dricka.

Glad Midsommar till alla! (glöm inte att plocka sju sorters blommor att ha under kudden i morgon natt 😉 )

flowerysmile.gif

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *