En bunt frågor

Jag är inte lika duktig som Dolores och svarar på dessa frågor en gång per år, men ibland så gör jag ett försök. Idag blev det försöksdag och jag tänkte att jag skulle passa på att andas lite limångor och pappersdam innan jag dyker ned i nästa bok, roligt nog blev det lite ettor och nollor som andades in också 🙂

 

1. Gör du kort eller scrappar?
hmm… kort, scrappar (lite), viker, kladdar, altrar and so on

2. Favorit färg som du gärna använder?
Jag knäfaller gärna åt pasteller, men jag försöker att använda andra färger också. Någon direkt favorit finns inte längre. Ett tag var det rosa, och det syns fortfarande på mängden blommor, papper och band som går i rosa…

3. Vilka dekorationer kan du inte vara utan?
Svårt. Rosor och blad tror jag tillhör mina måsten, och Pearl Maker. Band kommer inte långt därefter….

4. Vilket är ditt bästa köp?
Min bugg ångrar jag aldrig, inte heller sillen (silhouette).

5. Finns det något du ångrar att du köpt?
Jag kan ångra tidvis, men sedan återupptäcker jag det. BIAn sammlar mycket dam nu för tiden, men ett tag gjorde jag allt med den. Det kommer och går… och består 🙂

6. Vad för motiv scrappar/ stämplar du helst?
När det gäller scrappa så blir det oftast bilder som har anknytning till en händelse, typ födelsedag, bröllop, familjesamankomst etc. PÅ kort använder jag både motivstämplar och stämplar som ska färgläggas. Mitt val hänger på ganska mycket när jag sitter där med mängden framför mig.

7. Finns det någon pysseltidning som du brukar köpa? Vilken?
Förr köpte jag en massa tidningar, nu händer det ytterst sällan att en tidning följer med hem, så det blir nog ett nej på den frågan.

8. Favorit pysselblogg du brukar besöka?
Jag har ett gäng bloggar i min reader, men ingen direkt favorit. Det beror på det senaste inlägget helt enkelt.

9. Vad/vem inspireras du av?
Säg det som inte inspirerar mig. Känslor, färger, mönster, papper, en skugga, solen, ord eller citat, händelser…..

10. Om du fick 1000 kr och handla pysselsaker för, vad skulle du köpa då?
Mitt förråd med rosor är på upphällningen, så där skulle en del av dom pengarna hamna resten skulle nog gå till förvaring i dagsläget.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *