Fodral till min Nuuna

Jag använder, i dagsläget, två olika anteckningsböcker som Bullet Journal. Den ena är en billig med linjerade sidor som jag hade liggandes. Denna passar utmärkt att slänga i väskan och skriva allt möjligt i. Min andra är en Nuuna med prickade sidor som ligger hemma och innehåller alla mina fina sidor 🙂
Ibland stoppas den dock i väskan och då vill jag skydda den.

Fodral med Nuuna anteckningsbok

Jag letade ganska länge på olika sidor på nätet innan jag hittade detta fodral i en låda här hemma. Boken är inte riktigt A5, den är något större och det var det som ställde till problem för mig. Detta fodral i konstläder passar, kanske inte perfekt, men helt ok.

Fodral med Nuuna anteckningsbok

Boken fäster jag med den bakre pärmen i en ficka på högersidan av fodralet. Det sitter stadigt och riskerar inte att trilla ut. Det finns även en pennhållare, men jag använder inte denna då mina pennor är för smala. Den passar bättre till en traditionell bläckpenna.
På vänstra sidan finns det tre fickor som jag så klart har fyllt med diverse nödvändigheter.

Fodral med Nuuna anteckningsbok

Förutom de pennor jag favoriserar just nu så finns det ett gammalt kreditkort som jag har lindat washi tape på, Post-it i två olika storlekar (de rosa), flikar och små notislappar om jag skulle behöva de.
I den stora fickan har jag skisser på lappar, hörn och annat dekorativt som jag kan rita i anteckningsboken. Lite inspiration helt enkelt. Dessa sidor är ritade (de ska färgas in med penna) på prickat papper som jag har skrivit ut från incompetech.

 

Materiallista:

Save

Save

Save

Save

Save

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *