Gör en låda mer personlig med vinyl

Jag köpte en låda med flera små lådor som jag tänkte kunde passa min systerdotter. Den var i två lila nyanser och inget mer. Gillade storleken, men tyckte den var lite tråkig.

Bästa lösningen på det var ju så klart att dekorera den själv. Jag gjorde den personlig genom att göra ett monogram med hennes första bokstav i (förnamnet).

klara-låda-02

På lådorna satte jag text som kan beskriva vad som finns i lådan utan att bestämma vad hon ska ha i varje. Jag hade en lång lista på förslag på saker och efter mycket funderade blev det dessa.

Jag har använt Silhouette Studio för att skapa skärfilerna. Jag började med att rita upp en rektangel som var lika stor som varje låda. I rektangeln kunde jag sedan placera min text och se att storleken blev bra.

klara-låda-01

På båda sidorna gjorde jag detta monogram. Fjädern är en fil från Silhouette Store och bokstaven är gjord med ett alfabet.

Allt är skuret i vit vinyl och jag använde en tejp från Biltema för att få det på plats. Den tejpen är billigare än att köpa transfer som är till för vinyl. Jag tycker också att den funkar bättre.

Materiallista:

 

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *