Färgläggning

Jag har aldrig varit på bra på att teckna. Inte heller färgläggning har riktigt varit min grej. När jag började med mitt pysslande så började jag i alla fall försöka att lära mig lite teknik. Jag nöjde mig med att få till en hyfsad bild. Använde alltid säkra kort, som att skugga med samma penna som jag hade målat med. För några år sedan började jag använda en smal vit penna för att göra lite ljuspel, men det var sällan jag var helt nöjd.
Nu har jag i alla fall bestämt mig för att göra mitt bästa för att lära mig att använda alla mina pro markers på ett bättre sätt.

Denna bild (digistämpel från Kenny K) är mitt första försök. Jag har inte använt mig av en vit penna, utan försökt att jobba med flera nyanser och med blendern. Har aldrig gillat den pennan, och alltid bara fått till ett kladdigt och konstigt resultat. Nu gick det faktiskt bättre. Jag är ganska förvånad. Det jag behöver träna på är hur skuggor och ljus faller. Där känner jag mig ganska lost och kör på ren känsla 🙂 Ögonen har jag lämnat helt omålade för ögonblicket. Vet inte riktigt hur jag ska göra dom.

image

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *