Problem med IE 8

Ni som använder IE 8 lär ha märkt att min blogg ser minst sagt myskso ut. Detta beror på att min CSS är skriven för IE 6, och 8 tolkar det hela tydligen lite fel.
Nu är det tyvärr så här att jag inte har tid att sätta mig och skriva om koden, så jag hoppas att ni kan gå runt problemet. Om jag har förstått saken rätt (använder inte IE själv) så ska det finnas en knapp bredvid adressfältet som ska se ut som en sönderrivet papper eller liknande. Om ni klickar på den knappen så ska det hela se bättre ut.

Någon som är villig att prova och rapportera om det funkar?

2 tankar kring ”Problem med IE 8

    1. Mien Inläggsförfattare

      Jag märkte det igår också. Helt plötsligt så funkar det från vissa datorer på jobbet, men inte alla.

      Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *