Läslus som jag är…..

… så vill jag ju gärna hålla koll på vad jag läser och gärna dela med mig. Jag har varit medlem på en ”boksida” ett tag, men inte varit så aktiv. Jag hade ett plugin här i bloggen som jag försökte använda i stället. Tyvärr sket sig det och jag tappade lusten helt. Jag har försökt att hitta något nytt plugin som skulle funka bättre, men har gått bet på det. I brist på bättre så försöker jag nu på det lite mera gammalmodiga sättet.
Till höger ser ni vad jag läser ju nu, uppdateras helt och hållet för hand, så jag lovar inte 100% säkerhet.
Jag har också påbörjat ett blogginlägg som kommer att lista dom böcker jag har läst from. 1 maj (för enkelhetens skull, men egentligen börjar den från idag).

Tror ni att det kommer att funka?

/Bokslukaren M

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *