Altrad burk – Vaniljsocker

Kommer ni ihåg vanljsockret jag orerade om i början på December? Här kommer bilder på burkarna jag gjorde till det.

vaniljsocker01_01.jpg

vaniljsocker01_02.jpgvaniljsocker01_03.jpg

Texten på burkarna (Hemmagjort vaniljsocker) är skriven med turkos glasfärg och sedan härdat i vanlig ugn. Den stora burken kommer från Lagerhaus, men den lilla är helt enkelt en liten honungsburk som jag hade sparat. Locket till den lilla (som var gult och mönstrat som en honungskaka) har jag målat med himmelsblå hobbyfärg. Lite band, pärlfloss, bling och en rosett gör det mindre likt en burk honung eller hur?

Det stora burken rymmer 1kg socker, och jag bedömde att det är för tungt för min farmor att släpa fram varje gång hon ska baka. Därför gjorde jag den lilla som hon kan föra över socker till och ha mera lättillgänglig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *