Liten bok för ett par manualer

Hur ska jag förklara den här då? Jag behöver ha ett antal manualer/guider lättillgängliga utan att behöva öppna dokumenten på datorn hela tiden. Dessutom ville jag leka lite, om jag ska vara helt ärlig.

Det är tre manualer som jag vill ha koll på, så jag skrev ut de i A5 format. Det ska ju vara hanterbart också 🙂

manualer-fram

Jag skrev ut framsidan på ett lite kraftigare papper och laminerade. Baksidan är gjord på samma sätt, men där har jag bara laminerat ett tomt papper.  Jag har lekt med olika fonter i Word för att få till framsidan.

manual-wordpress

Inuti har jag gjort en ”framsida” för varje manual. Helt enkelt för att kunna sära på de.

manual-grafik

Dessa sidor är utskriva på samma tjocka papper som de laminerade sidorna

manual-bilder

Allt är sedan bundet med BIA.

Jag har ganska nyligen börjat leka med fonter, jag har samlat på mig massor med gratisfonter genom åren, men inte riktigt använt de på ett roligt sätt. Nu, helt plötsligt, så har jag en massa idéer på saker jag vill skriva 🙂

fonter-manualer

Till detta har jag använt följande fonter:

Admiration Pains (Manualer)
Calibri Light (Rak font på insidorna, ordet för)
Apple Butter (Syns inte på bilderna)
Kg Flavor and Frames (Ramen på framsidan, använd V)
Nyphette (Swirl längst ned på framsidan, använd 9)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *