Världspremiär

Äntligen är den klar, boken om min blogg 2012 som jag har nämnt ett par gånger. Är glad att den blev som jag hade tänkt, och ganska stolt över att jag faktiskt slutförde det 🙂

bok2012-01

Tanken bakom det hela är att min mamma ska kunna läsa min blogg trots att hon inte har någon dator. Visserligen ett år senare, men jag hoppas att hon tycker det är kul ändå. Det kändes faktiskt ganska mäktigt när jag stod med den i handen. Det var klar, och det var min blogg i bokform. Skriven och bunden av mig, kan liksom inte bli mer speciellt eller personligt kände jag.

bok2012-02

Den är bunden med BIA’n. Pärmarna är gjorda av kartong och klädda med ett papper som jag inte har någon aning om varifrån det kommer. Det var mina sista bitar i alla fall och passade perfekt till detta. Insidan av pärmarna är klädda med samma gröna cardstock som sitter på framsidan. Det rosa bandet är självhäftande och kommer från Papermania. Texten och årtalet är utskuret med silhouetten och sedan lackade med 3D-lack. Fonten heter Anglia Script Enhancements.

bok2012-03

Jag har plockat ut mina bloggposter med ett wordpress plugin som heter Anthologize. Kanske inte det smidigaste, men det funkade bra. Sedan har jag redigerat det hela i word. Fixat till rubriker, dragit ihop bilder och oftast flyttat lite på dom så att texten ska löpa smidigare. Jag har också lagt in små personliga kommentarer om det ex. är en film som är tänkt att visas (lite svårt i pappersformat) eller om jag hänvisar till någon annan sida. Allt är utskrivet på A4, totalt 109 sidor blev det. Jag har använt största spiralen att binda med, och så många fler sidor går nog inte in.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *