Är hösten här?

September har smugit sig på mig lite försynt sådär. Det brukar vara månaden då jag mentalt går över till höst. Börjar kolla att filtar är tvättade, att jag har ljus i lådan, mitt pyssel börjar få fler inslag av mörkrött, orange och gult. Jag börjar längta till ruskväder varvat med riktigt fina dagar, att få krypa ihop i stora halsduken och fundera på om inte mössan skulle ha passat bra.
Hittills har jag inte hunnit med det där alls. Mina senaste kort är blommiga och rosa. Snudd på cute overload faktiskt. Solen skiner ute även om det blåser. Jag har fläkten på vid pysselbordet för att inte smälta bort. Det enda som minner om hösten är rönnbären utanför köksfönstret…

 

Ska nog plocka fram något höstpapper från förra året och se om jag kan göra en myspyskort idag. Har klarat av 2 kort av mina 30, så jag har en bit kvar 🙂
Förresten… apropå höstpapper. Scrapparazzi har fått in nya papper från Landstoken, både halloween och höstigt. Mina två favoriter är dessa:

Jag tror jag vet vad jag gör i helgen 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *