Tiden har vingar

Tiden flyger iväg just nu tror jag. Det har varit en del jobb med Scrapparazzis nya webbshopp (som för övrigt gick live igår 🙂 ), jag har gjort DT-jobb (men han inte blogga igår *smäll på fingrarna*), förra veckan var det tårtbak (tog inte jättelång tid, men planering, inköp och bakning tar ändå tid) och så försöker jag vara en bra matte och sambo också. Som ni säker förstår är det bloggen som får stryka på foten, men jag hoppas det blir bättre snart, bara alla barnsjukdomar i webbshoppen blir botade 🙂

Mina stressutslag är borta! En penicillinkur och ett par extra dagar med utslag, men sedan är det bara märken kvar. Och en massa torr hud. Men jag läker och repar mig sakta men säkert.
Mina böcker har blivit andninghåll och tillflyktsort i lite större utsträckning än vanligt. Jag har en bok kvar av Grottbjörnens Folk, men jag tror jag bryter lite nu. Har varit ganska mycket Ayla och forntid dom senaste veckorna så vi gör en helvändning och tar en Harry Potter i stället 🙂 Ska även försöka summera Augustis böcker, även om det inte blev så många den här månaden.

Har funderat lite på vad jag ska hitta på idag. Vädret är totalt oinspirerande, molnigt, grått och regn. Drar mest åt att krypa ned under täcket igen, men ska hålla mig 🙂 Pysselbordet är fullt med grejor, så det blir kanske en liten städning där och kanske lite blomsortering. Tvätta kanske? Låter väl roligt? Men faktum är att vi börjar få slut på handdukar, så det kanske inte är så dumt ändå. Kanske dags att göra lite höstmysigt i vardagsrummet också. Skulle vilja ha nya kuddar i soffan, men det blir nog dom gamla i år igen. Färglöst och tråkigt, men inte mycket att göra just nu.

Saknar den regniga sommaren lite faktiskt, Det var åtminstone ganska varmt dom flesta dagarna, trots att regnet stod som spön i backen alldeles för ofta. Vi fick en fin dag på Skansen i alla fall. Jag syrran och hennes små. En ganska perfekt dag. Sol och varmt med lite moln i bland. Så där som det ska va 🙂

Jaja, vi får se vad dagen kommer med. Till att börja med ska jag nog få upp H ur sängen och lite frukost i magen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *