En glittrig liten hjälpreda

Jag har en massa olika glitterlim (främst Stickles), skimrande grejor och annat klet som jag försöker hålla reda på. Det är inte alltid jag vet vad jag har eller hur det ser ut utanför flaskan, så jag gjorde mig en liten hjälpreda.

glitterbok

glitterbok_inne

Började med att skära till pappersnuttar jag hade liggandes. Jag scrappar i 8×8″, så det blir en del remsor. Framsidan skrev jag titel på och glittrade lite, sedan laminerade jag alla sidor.
Glittret är visat på små cirklar som jag stansat ut i samma papper som jag stämplar på. Överst står namnet, sedan syns glittret och under står märket. (Kletigt blev det, och jag ska göra om vissa svarta cirklar, ingen speciell nämnd )
Efter lite jobb med BIA’n så satte jag fotofix bakom varje cirkel och färgsorterade in dom. Vad jag gör när boken är full vet jag inte….. börjar om från början kanske??

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *