Men skit då!

Jag hade hittat ett plugin som verkade lovande, Now Reading. Funkade fin fint när jag testade, men så idag när jag skulle fixa med det här så funkar det inte alls. Vet inte var felet är, annat än att det beror på versionen av WordPress som jag använder. Har googlat, och letat och svurit, men inte hittat någon lösning. Är både sur och ledsen just nu.

Finns det andra plugin som jag kan titta på kanske? Jag har inte hittat något just nu, men det innebär ju inte att det inte är någon där ute som sitter på ett bra plugin.
Har du tips så lämna gärna en kommentar och rädda min dag/vecka/månad/år…..

Det är alltså ett ”biblioteks”-plugin jag är ute efter. Vill inte bara ha en lång lista med en massa böcker, utan något lite roligare och som även funkar som en widget.

———————————————-

någon timme senare:
Nu är jag glad igen. Jag blev så sur, så jag satte mig och grejade och läste och sökte ännu mer. Och snubblade över en lösning, så nu håller jag på att tömma bokhyllan (orna) *dumdidum*

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *