Pengarna rullar….

… men på ett positivt sätt (hoppas jag). 8)
Jag har idag införskaffat ett par sådana här:
(Bild saknas. Solglasögon)

En aningens dyrare än vad jag hade tänkt mig, men värda pengarna. Nu kan jag skrota mina gamla billiga som jag köpte på Ica Maxi förra sommaren. Dom har levt sitt liv färdigt nu. Lagom tillbucklade har dom blivit också i alla väskor.

Var mer kommer pengarna att rulla då? Jo, vi ska måla om vår patetiskt lilla toa med gröna väggar. Det ska bli offwhite där har jag tänkt mig. Målningen kommer att ske i helgen tack vare en snäll vän 😉 Bilder och rapport kommer nog lite senare.
Sedan har jag investerat i en tång som stansar figurer ur papper.

Dyr som tusan, men värd pengarna i slutändan hoppas jag. Än så länge har jag enbart ett alfabet till den, men jag lär nog köpa på mig fler figurer. Känner mig själv 😉

Har massor med inspiration till olika kort och annat skojigt, men har länge känt att jag inte kan göra en massa saker och bara spara på hög….. så jag har funderat på att sälja lite. Då kan jag pyssla precis när jag känner för det, utan att fundera på var jag ska förvara allt. Kan det vara en bra ide? Fnular nog lite på det under sommaren så får vi se.

Min kära systerdotter har inte varit här på ett par inlägg nu, så här kommer hon 😉

Sitter i Morfars knä och är bara så söt. Hon har blivit stora damen och har vänt sig från mage till rygg för första gången.
Moster är helt enkelt bara sååå kär :hart:

Ska kanske göra lite digital scrapping med henne idag  😀 Vi får väl se 😉

Ha det bra där ute nu, och håll tummarna för att sommaren kommer snart!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *