Nya sidor till pärmen: Anteckningar, Lästa böcker och Inställningar till Silhouette Studio

Idag blir det ett nytt litet paket med lösa sidor från min pärm.

Anteckningar och Listor

Paketet innehåller en sida för anteckningar, en sida för att komma ihåg alla böcker du har läst (med liten koppling till Goodreads) samt två sidor som jag använder för att få min Silhouette skärmaskin att funka optimalt.

Anteckningar

Mina sidor med anteckningar använder jag som ett litet kollegieblock eller anteckningsbok. Eftersom min pärm alltid finns bredvid mig vid skrivbordet är det lätt att skriva ned sådant jag inte vill glömma. Högarna med kom-ihåg-lappar som alltid har legat överallt är nu nästan helt borta.

Anteckningar

Ibland är min anteckning tillfällig, något jag bara behöver komma ihåg just nu innan jag för in det där det hör hemma. Även om jag jobbar på att minska min stress, så är det inte alltid jag hinner föra in allt på dess rätta plats. Vid de tillfällena använder jag mig av en liten lapp som jag (washi)tejpar in bland anteckningarna.

IMG_20160517_144746

Min årliga boklista brukar bli ganska lång, i år är mitt Goodreads-mål 70 böcker. Oftast så läser jag ut en bok på kvällen och då är det inte alltid läge att lägga in det på Goodreads (deras app och jag är inte helt överens). Dessutom är det härligt att fylla på listan när den är så synlig 🙂
På dessa sidor fyller jag i Titel på boken, Författare och ISBN-nummer. Det finns också plats för att anteckna datum för när jag påbörjade boken och när jag slutade den samt vilken typ av bok det är (denna uppgift underlättar om jag inte redan har boken i mitt bibliotek på Goodreads och ska leta reda på den). Jag försöker också ge boken ett betyg och så finns det en ruta att bocka i när jag fört över uppgifterna till Goodreads.

IMG_20160517_144729

Sista sidorna handlar om Silhouette Studio. Den ena sidan är för inställningar för kniven och den andra är en blank sida för anteckningar. Jag använder den sista för att komma ihåg små knep och bra verktyg. Sidan med inställningar fyller jag på när jag provar ett nytt material. Dessa inställningar stämmer inte alltid,men de ger en ledtråd på vad jag brukar använda. Sedan hänger det väldigt mycket på hur sliten kniven är.

Det var detta paket. Jag skapar sidor fortare än vad jag kan blogga om de, så jag kommer att paketera sidor på detta sätt framöver. Det blir temapaket och blandade paket beroende på hur många sidor jag har som passa ihop.

Filerna finns som vanligt i en PDF så du kan skriva ut och sätta i en egen pärm, eller som skärfil till Silhouette Studio om du använder samma typ av pärm som jag.

Ladda ned skärfil

 

Ladda ned utskrivbar PDF

 

Materiallista:

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *