För allt du ska komma ihåg

För att göra mitt röriga huvud mindre rörigt skriver jag kom-ihåg-listor. Massor av listor och gärna listor till listorna. Alla dessa lappar och papper som ligger överallt och så tappar jag bort dom. Inte ett jättebra sätt att minska på röra och stress.
Dessa blad sitter nu i min pärm, och de underlättar massor för mig. Jag vet var de är och de tappas inte bort. Jag kombinerar med veckoplaneringen och varje söndag sätter jag mig ned och kollar av veckan som kommer och skriver ned allt viktigt.

To Do

Den dagliga använder jag för att sortera ut vad som är viktigt och vad som måste göras under en dag. Här blandar jag städning med bloggande och jobbuppgifter. Det blanka bladet använder jag när det är större saker på gång, en fest, en resa eller liknande som kräver lite mera koll.

Som vanligt så finns dessa både som skärfil till Silhouette och som en PDF som du kan skriva ut.

Utskrivbar PDF:

 

Skärfil till Silhouette:

 

Skriver du listor, och vad hamnar på de i så fall?

Materiallista:

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *