2014 i sammanfattning

2014 i siffror
Mien gillar siffror så i år har hon sammanställt så många siffror hon har kunnat. Detta har resulterat i följande:
Under 2014 hade hon 5400 unika visningar på www.miens.org.
Den bästa dagen var 23 mars då Stämpelförvaring, nu med bilder toppade allt överallt.
Mien bloggar väldigt regelbundet. Som mest har det gått sju dagar mellan två poster och hon favoriserar tisdagar. Totalt har hon postat 68 nya poster under 2014.


Flitig skribent
Att vara flitig skribent är viktigt säger Mien och visar på hur många ord hon faktiskt har skrivit under 2014. I bloggen kan man hitta 15 664 ord i 68 poster. Hon gillar ordet för och har använt det 120 gånger under året. Det längsta hon skrev var under November.


Nyheter 2014 och vad händer 2015?
Miens.org bytte under 2014 inriktning och har nu ännu mera pyssel och inspiration än någonsin förr. Mien lovar att det ska fortsätta i samma anda även under kommande år. Inriktningen mot mera pyssel gjordes för att Mien kände att det var svårt att veta hur mycket privat hon skulle vara i bloggen. Att skriva om pyssel är något hon alltid gillat att göra, så allt blev bättre med en annan inriktning. Att lämna allt det privata bakom sig kommer dock inte att ske. Hon säger att det ändå fortfarande är hennes bloggstat2014-abc och den kommer att fortsätta att spegla henne, men i lite mindre omfång än tidigare.
En annan nyhet som presenterades under året var ett helt nytt och fräscht tema. Det är nu ljust och luftigt med flera möjligheter att göra varje post till något lite speciellt. Pysslets ABC är också helt nytt, här hittar du förklaringar till mycket inom pyssel. Det har också blivit mycket lättare att hitta steg-för-steg-beskrivningar genom att allt finns samlat i en meny och det har också blivit lättare att ladda ned filer. Mien säger att det är fler nyheter på gång. Bland annat så ska hon jobba på att alla steg-för-steg-beskrivningar ska finnas som PDF och att det ska bli mer gjort med Silhouetten.

Mest lästa
Miens läsare gillar:
Stämpelförvaring, nu med bilder – 205 visningar.
Gör en egen kransstomme – 186 visningar.
Mitt smyckeskrin! – 146 visningar.
Pappersförvaring – 140 visningar.
Dekorera ett kakfat med decoupage – 122 visningar.


Läs en bok eller två
stat2014-bookMien, från miens.org, gillar mer än bara pyssel. Hon stoppar gärna näsan i en bok och satte nästan rekord i läsning under 2014. Hon har läst 86 böcker och säger att hon är lite besviken att hon inte nådde sitt mål på 90 böcker. Fast hon lägger till att hon har fokuserat på bloggen mycket mer i år och många av böckerna hon läst har varit ovanligt tjocka. Som exempel ger hon ”The deed of Paksenarrion” som faktiskt är på hela 1184 sidor.
Trots att det inte blev så många böcker som hon tänkt så har hon ändå läst 34 726 sidor. Hon blandar friskt mellan e-böcker och pappersböcker.
Vill du se mer av Miens läsande så finns hon på Goodreads.


Sociala Medier
Mien har under året fortsatt att vara flitig på Instagram. Till höger i bloggen kan du se de senaste bilderna, men hon rekommenderar att du istället följer henne på Instagram (@miensdotorg). Där kommer det alltid att finnas fler privata bilder, så ta chansen att lära känna Mien bättre. Det dyker också upp lite godbitar från hennes pysselbord då och då. Allt sådant som inte visas i bloggen som sker under arbetets gång.
Följ migDu hittar även miens.org på facebook och på Google+. Följer du bloggen på FB eller G+ så får du uppdateringar när något nytt publiceras i bloggen.
Självklart finns hon också på Pinterest där du hittar allt från bröllopsinspiration till kamerainställningar och pärlplattor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *